Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prevítem snadno a rychle

12. 5. 2012

 

Kniha první: Prevítem snadno a rychle

Autor: Simon Brett

Přeložil: František Fröhlich

 

 

Jste už zkušení rodiče a myslíte si, že víte, co vaše batole potřebuje: jíst, spát, pochovat, vyměnit plenky. Nebo se rozplýváte nad prvním přírůstkem do rodiny a domníváte se, že váš mateřský (otcovský) instinkt vám říká, co si vaše miminko myslí a přeje. Jste na omylu.

Batolata nejsou roztomilá a bezbranná.

Batolata jsou cílevědomá stvoření, kterým je to vaše žvatlání k smíchu, ale neprozradí se ani náznakem, protože je to pro ně výhodné.

Tato kniha vám však otevře oči, ať chcete nebo ne. Teprve díky ní pochopíte, že každé dítě je od narození především prevít, a že je potřeba být stále ve střehu a nepodléhat jeho lstivě roztomilým úsměvům, nemotorným pohybům a sladkému broukání.

A nestěžujte si pak, že jsme vás nevarovali.

PDF:

eden-x.cz/topic_files/culture/previt/previt1.pdf

 

 

 Kniha druhá: Prevítovy první krůčky

 

Pokračování bestselleru humorně pojednávající výchovu novorozence z pohledu toho, jenž má situaci ve skutečnosti pevně v rukou: novorozence samotného.

 PDF:

eden-x.cz/topic_files/culture/previt/previt2.pdf

 

 

 Kniha třetí: Další prevít? Jen to ne!

 

Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení: nyní proti němu nestojí jen On a Ona, ale také nový sourozenec. Jak se náš malý hrdina vyrovná s novými protivenstvími? Nepochybně jako pravý prevít! Někdo bude škaredě litovat, ale to už bude pozdě!

 PDF:

eden-x.cz/topic_files/culture/previt/previt3.pdf